Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

Search News Posts

  • Genel Sorular 850-244-11-22

  • Destek 850-244-11-22

Endüstriyel Otomasyon

Farklı sektörlerde Endüstriyel Otomasyon hizmetlerinde uzmanlığımızla hizmetinizdeyiz

EndÜstrİyel Otomasyon

Endüstri 4.0 ve Otomasyon

Günümüzde otomasyon sistemleri, üretimde çeviklik ve esnekliğin olduğu, hızla büyüyen pazar talepleriyle karşı karşıyadır.Önümüzdeki yıllarda dördüncü sanayi devrimine dayalı olarak büyüyecektir.“akıllı” üretim yada Endüstri 4.0'ın ana odak noktası akıllı nesneler, otonom ürünler ve yapay zeka kararlarıdır.

Hedefimiz Bilgi Teknolojileri alanından yeni teknolojileri kullanarak süreçlere yön vermek.

BT alanında yeni bir trend olan Bulut bilgi işlem ile Büyük Veri, gelecekteki bu otomasyon için bir kolaylaştırıcı olacağı aşikardır. Bulut sistemleri, son zamanlarda ofis ve kurumsal sistemler gibi birçok alanı etkisi altına almıştır. Bulut bilişim esnekliği nedeniyle dünya çapında birçok kuruluşta kabul edilen bir bilgi işlem paradigması olarak hızla ortaya çıkmıştır. ve diğer birçok avantaj

Endüstri Otomasyon Yaklaşımımız

Birlikte sorunsuz çalışan tüm yazılım ve donanım bileşenleri ile Endüstriyel Otomasyon yaklaşımımız maksimum tutarlılık ve şeffaflık sağlar. Kapsamlı bir mühendislik yaklaşımı, entegre güvenlik ve güvenlik teknolojileri, iletişim standartları ve veri zekasının birleşimi, tüm değer zincirinde gerçek katma değer sağlar.

Danışmanlıktan uygulama ve optimizasyona kadar endüstriyel otomasyona yönelik özel hizmetlerimizle, makine üreticilerinin ve tesis operatörlerinin gizli potansiyeli ortaya çıkarmasına ve bundan tam anlamıyla yararlanmasına yardımcı oluyoruz.

Kapsamlı veri kullanımı, sanal ve fiziksel dünyanın birleştirilmesiyle mümkün olmaktadır. Çerçevemizin devreye girdiği yer burasıdır: Sorunsuz uçtan uca bağlantı, saha ve makine seviyelerinin yatay olarak ve OT ile BT'nin dikey olarak birbirine bağlanmasını sağlar. Çerçevemizin açık doğası, mevcut yazılım ve uygulamaların Otomasyon Yönetim Sistemimize zorlanmadan taşınmasına olanak tanır.

Ayrıca, otomatikleştirilmiş sisteminizde ve Bulutta entegre güvenlik ve bağlantıdan yararlanırsınız. Otomasyon Çerçevesi hizmetleri yelpazesi, ölçeklenebilir çözüm paketleri, Otomasyon Çerçevesi Kullanım Örnekleri ile tamamlanır. Bunlar, dijital girişimin uygulanmasına yardımcı olur ve geleceğin zorluklarının nasıl hızlı ve sorunsuz bir şekilde üstesinden gelinebileceğini gösterir.

Bulut Bilişim

IaaS, talep üzerine sanal makineler gibi altyapı kaynakları sağlar. En önemli buluttur hizmet modeli. IaaS sağlayıcıları veya bulut sahipleri ör. Amazon EC2, GoGrid ve Flexiscale kaynaklarını sunuyor bu hizmet modelini kullanarak en az karmaşıklığa sahip kullanıcılara.

anaplatform, kendi geliştirdiği iş modelini mevcut otomasyon mimarisi bir değişim için bir motivasyon ve giriş olarak tanımlıyor.

Mühendislik yaşam döngüsünde bir iyileşme ve daha esnek olmayı taahhüt ediyoruz. Ortak bulut bilgi işlem özelliklerini göz önünde bulundurarak ve mimari, Bilgi Modeli doğrudan hizmet etkileşimleri ile değiştirilebilir

  • Kurumsal Yönetim ve Üretim Yürütme Düzeyi
  • Proses Kontrol Seviyesi
  • Kontrol ve Saha Seviyesi
Nümerik Analiz Hesaplamaları
  • Yaklaşım ve Enterpolasyon
  • İlk Değer Sorunları
  • Diferansiyel denklemler
  • Doğrusal Olmayan Denklemler
  • İki Noktalı Sınır Değer Problemleri
Örnek Çalışma: Kimya Mühendisliği Hesaplamaları

Demo kapsamında arayüz üzerinden girilen parametre girdileri ile kopmleks hesaplamalar otomatik olarak yapılacak hareketli animasyon ile gösterilecektir. Kullanıcı arayüz üzerinden sürükle bırak ile sisteme istediği süreçleri dahil edebilecektir.


İnovasyonumuzu CPS paradigmasına dayalı yeni nesil otomasyon sistemlerine getiriyoruz. Önerdiğimiz çalışma, anlamsal, simülasyon ve kontrol modellerine dayanan, çok daha yeniden yapılandırılabilir ve kendine benzer performansı optimize eden fiziksel sistemin sanal karşılığı olan Avatar'ın tanımı aracılığıyla Siber-Fiziksel Sistemler işlevlerinin yeni bir uzantısıdır. ve hiyerarşik otomasyon mimarisi.

Bu vizyonu oluşturmak için üstesinden gelinmesi gereken başlıca araştırma zorluklarını belirledikten sonra, en son teknolojilerin önerilen CPS mimarisinin ve ilgili mühendislik araçlarının kısmi etkinleştiricileri olarak benimsendiği bir ara uygulama adımı sunulmaktadır. Endüstriyel düzeyde bir uygulama, yaklaşım için test ortamı görevi görür.

Çevik ve akıllı üretime yönelik artan pazar talepleri ile bu alanda yeni trendler ortaya çıktı. Saha cihazlarının içine yeni işlevler yerleştirerek, örn. g. IO cihazları veya sensörler ve aktüatörler, artık daha akıllı hale geliyorlar.

Bu cihazlar arasındaki iletişim, iletişim standartları ve protokolleri iyileştirilerek önemli ölçüde geliştirilmiştir. Alt seviyelerde endüstri standardı ptorokoller kullanıyoruz, bu da cihazları standart iletişim yoluyla daha bağlantılı hale getiriyor.

Mevcut hiyerarşik otomasyon piramidine alternatif olarak önerdiğimiz bu yeni önerilen mimariler arasında, endüstriyel otomasyon için küresel bilgi mimarisi olarak yeni bir mimari sunuyoruz. İş ve teknik süreçler arasına yerleştirilmiş iki koni ile sunulan iki ana katmandan oluşur..

Web Yönelimli Otomasyon Sistemi için gerekli mimari ve Arayüzleri sağlıyoruz. WOAS'ın amacı, Web teknolojilerine dayalı otomasyon sistemleri için bir mimari sağlamaktır.


Bu hizmet ile kullanıcılar, karmaşık kimyasal proses hesaplamalarını çözebilecekler..